Kapsalon Passie voor haar

Kapsalon Passie voor haar is een Kapper gelegen aan Jacob Cremerstraat 36 in Arnhem.

Meer informatie over Kapsalon Passie voor haar in Arnhem

Passie voor Haar is een dames- en herenkapsalon met een passie voor het creëren van mooie kapsels. Op hun Facebook-pagina delen ze regelmatig foto's en video's van hun werk. De meest recente foto's zijn van 5 dagen geleden, waarop ze waarschijnlijk hun meest recente creaties laten zien. Daarna zijn er foto's van 1, 2, 6 en 7 maanden geleden. Het lijkt erop dat ze regelmatig updates delen over hun werk. Het copyright van de pagina is van 2023 en ze lijken erg trots te zijn op wat ze doen. Volg hen op Facebook om op de hoogte te blijven van hun nieuwste creaties.

Wil je weten wat Kapsalon Passie voor haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Passie voor haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Passie voor haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Passie voor haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapsalon Passie voor haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Passie voor haar

Bezoekers bekeken ook