Kapsalon Jenny Lub

Kapsalon Jenny Lub is een Kapper gelegen aan Vondellaan 40 in Arnhem.

Meer informatie over Kapsalon Jenny Lub in Arnhem

Kapsalon Jenny Lub is een moderne en sfeervolle kapsalon waar je terecht kunt voor een kapsel dat perfect bij je past. De kapper, Jenny Lub, is gespecialiseerd in knippen, Goldwell-haarkleuringen en haarverzorging. Door haar jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van een look die jou laat stralen. In de kapsalon krijg je volledige aandacht en heerst er een gezellige en rustige huiskamersfeer. De salon is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ook kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de salon komen. Wil je een nieuwe look of een creatieve kleuring? Maak dan een afspraak bij Kapsalon Jenny Lub. De salon behandelt alleen op afspraak, dus je kunt rekenen op alle aandacht.

Wil je weten wat Kapsalon Jenny Lub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Jenny Lub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Jenny Lub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Jenny Lub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapsalon Jenny Lub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Jenny Lub

Bezoekers bekeken ook