Kapsalon & Haarwerken de Kapperie

Kapsalon & Haarwerken de Kapperie is een Kapper gelegen aan Westerveldsestraat 40 A in Arnhem.

Meer informatie over Kapsalon & Haarwerken de Kapperie in Arnhem

Kapsalon & Haarwerken is een bekende kapsalon in Arnhem en omgeving. Ze bieden mooie, modieuze en gemakkelijk te verzorgen kapsels voor iedereen. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor elk kapsel of haarwerk, zelfs als je te maken hebt met kaalheid of dun haar. Ze bieden deskundig advies en hulp op het gebied van haarwerken, haarstukjes en pruiken. Ze hebben een grote collectie haarwerken en haarstukjes in verschillende prijsklassen, bieden maatwerk haarwerken en doen hoofdhuidanalyses en verzorging. Daarnaast gebruiken en verkopen ze verschillende verzorgingsproducten en hebben ze ook hoofdbedekkingen zoals petten, mutsjes en sjaals. Ze adviseren altijd de beste oplossing die past bij de levensstijl en financiële middelen van de klant. De kapsalon bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot een all-round kapsalon waar iedereen zich thuis voelt.

Wil je weten wat Kapsalon & Haarwerken de Kapperie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon & Haarwerken de Kapperie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon & Haarwerken de Kapperie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon & Haarwerken de Kapperie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapsalon & Haarwerken de Kapperie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon & Haarwerken de Kapperie

Bezoekers bekeken ook