KappersZaakArnhem

KappersZaakArnhem is een Kapper gelegen aan Wichard van Pontlaan 10 in Arnhem.

Meer informatie over KappersZaakArnhem in Arnhem

Kapperszaak Arnhem is een gezellige kapsalon voor zowel mannen als vrouwen, gevestigd nabij het treinstation Presikhaaf in Arnhem. De salon is goed bereikbaar met de bus, trein en auto, en er is gratis parkeergelegenheid op loopafstand. Naast het creëren van het gewenste kapsel, hechten ze veel waarde aan het comfort van hun klanten. Daarom bieden ze iedere klant een drankje aan voordat ze beginnen met knippen. De salon heeft een moderne en huiselijke sfeer die geschikt is voor alle leeftijden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op woensdag tot 17.30 uur en op zaterdag tot 14.00 uur. Op maandag en zondag is de salon gesloten. Het telefoonnummer voor contact is 026 - 36 14 116.

Wil je weten wat KappersZaakArnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KappersZaakArnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KappersZaakArnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KappersZaakArnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar KappersZaakArnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KappersZaakArnhem

Bezoekers bekeken ook