Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Winkelcentrum Rijkerswoerd, Op het Toneel 7 in Arnhem.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online in Arnhem

Bij Hizi Hair kapsalon in Arnhem Rijkerswoerd kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt zowel een afspraak maken als binnenlopen zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven persoonlijk advies over het kapsel dat bij je past. Ze vertrouwen op merken zoals Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van het haar. Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een prijsafspraak gemaakt. Daarnaast bieden ze garantie op het haar en de producten. Bij Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd kun je genieten van een ontspannende wasmassage en het team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel de kapsalon verlaat. Maak een afspraak en ervaar zelf waarom ze zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Arnhem Rijkerswoerd – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook