Kapper Centrum Arnhem Sjenkels

Kapper Centrum Arnhem Sjenkels is een Kapper gelegen aan Rijnstraat 27 in Arnhem.

Meer informatie over Kapper Centrum Arnhem Sjenkels in Arnhem

Sjenkels Arnhem is een kapsalon gelegen aan de Rijnstraat 27. Ze bieden luxe knip- en kleurbehandelingen aan en hebben een professioneel en ervaren team dat klaar staat om ieder kapsel te verzorgen. Je kunt een afspraak online boeken of langs gaan in de winkel. Let op, het boeken van een kleurbehandeling kan alleen telefonisch. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen of mailen naar arnhem@sjenkels.nl. Vanaf 1 januari 2023 hanteren ze verschillende behandelprijzen en je kunt kiezen uit verschillende stylisten, die allemaal opgeleid zijn door de educators van de Academy. De stylisten verschillen in ervaringsjaren, beschikbaarheid en carrièrestadium. Verder worden er ook openingstijden vermeld en er is een team bestaande uit Erwin, Charissa, Manon en Judith.

Wil je weten wat Kapper Centrum Arnhem Sjenkels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Centrum Arnhem Sjenkels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Centrum Arnhem Sjenkels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Centrum Arnhem Sjenkels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapper Centrum Arnhem Sjenkels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Centrum Arnhem Sjenkels

Bezoekers bekeken ook