Kapper Backstage

Kapper Backstage is een Kapper gelegen aan Graaf Ottoplein 6 in Arnhem.

Meer informatie over Kapper Backstage in Arnhem

Bij Kapper Backstage in Arnhem word je verwelkomd in een salon waar alles mogelijk is op het gebied van haar. Of je nu een nieuwe look wilt of trouw wilt blijven aan je vertrouwde stijl, de professionele stylisten zorgen voor een mooie coupe met eventueel een slag of kleuring. Ze werken met milieuvriendelijke producten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van kleuren en haarverzorging. Bij Kapper Backstage draait het niet alleen om het haar, maar ook om persoonlijk advies, vakkennis en een gezellige sfeer. Dus kom eens langs en maak een afspraak via Treatwell. Het adres en de openingstijden vind je op de website.

Wil je weten wat Kapper Backstage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Backstage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Backstage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Backstage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kapper Backstage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Backstage

Bezoekers bekeken ook