Just Active

Just Active is een Bootcamp gelegen aan Parkweg in Arnhem.

Meer informatie over Just Active in Arnhem

Wil je weer beginnen met sporten, maar weet je niet waar te beginnen? Just Active biedt verschillende opties om fit en gezond te worden. Als je net begint met sporten of een blessure hebt, is sporten onder begeleiding van een personal trainer een goede optie. Een personal trainer let op de juiste houding en uitvoering van oefeningen en motiveert je om vooruitgang te boeken. Daarnaast is gezonde voeding ook belangrijk om je fit te voelen. Het is niet alleen belangrijk om gevarieerd te eten, maar ook om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Sporten en gezonde voeding dragen niet alleen bij aan lichamelijke verbeteringen, maar ook aan een gezonde mentale gesteldheid. Naast personal training biedt Just Active ook bootcamp aan, zowel als bedrijfsuitje als onderdeel van een sportvereniging. Bootcamp zorgt voor een leuke en ongedwongen manier om fit en energiek te worden. Dus waar wacht je nog op? Neem vrijblijvend contact op met Just Active en start met je gezonde levensstijl!

Wil je weten wat Just Active verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Just Active of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Just Active? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Just Active het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Just Active reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Just Active

Bezoekers bekeken ook