Jumpsquare Arnhem

Jumpsquare Arnhem is een Amusementscentrum gelegen aan Van Oldenbarneveldtstraat 91 in Arnhem.

Meer informatie over Jumpsquare Arnhem in Arnhem

Tijdens de herfstvakantie kun je langer terecht bij Jumpsquare Trampoline park. Met een abonnement kun je bijna elke dag springen voor een maandelijks bedrag vanaf 29,99 euro. Het is handig om van tevoren de waiver te ondertekenen, vooral als je met een grote groep komt springen. Op zaterdag 28 oktober organiseert Jumpsquare Arnhem een Halloween special waarbij je verkleed mag komen jumpen. Een abonnement bij Jumpsquare Arnhem biedt veel voordelen en besparingen. Voor een onvergetelijk feest kun je een Jump Party organiseren bij Jumpsquare. De openingstijden van de trampolineparken zijn dagelijks, maar sommige zones kunnen tijdens lessen en activiteiten beperkt toegankelijk zijn. Er is ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven.

Wil je weten wat Jumpsquare Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jumpsquare Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jumpsquare Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumpsquare Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Jumpsquare Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jumpsquare Arnhem

Bezoekers bekeken ook