JFB Personal Hair & Beauty Stylist

JFB Personal Hair & Beauty Stylist is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwstad 53 in Arnhem.

Meer informatie over JFB Personal Hair & Beauty Stylist in Arnhem

JFB, een persoonlijke haar- en schoonheidsstylist gevestigd in Arnhem, heeft tarieven per 1-1-2023 vastgesteld voor verschillende diensten, waaronder wassen en knippen voor heren, kalende heren en dames. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals wassen, knippen en föhnen voor zowel kort als lang haar, en verf- en highlightbehandelingen voor zowel kort als lang haar. Ze hebben ook verschillende opties voor folies, afhankelijk van de lengte van het haar, evenals ondersteunende behandelingen voor zowel kort als lang haar. JFB biedt ook een bruidsarrangement aan. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zondag, waardoor klanten flexibiliteit hebben bij het plannen van een afspraak.

Wil je weten wat JFB Personal Hair & Beauty Stylist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JFB Personal Hair & Beauty Stylist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JFB Personal Hair & Beauty Stylist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JFB Personal Hair & Beauty Stylist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar JFB Personal Hair & Beauty Stylist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JFB Personal Hair & Beauty Stylist

Bezoekers bekeken ook