Japans Restaurant Matsuzaka

Japans Restaurant Matsuzaka is een Japans restaurant gelegen aan Steenstraat 40 in Arnhem.

Meer informatie over Japans Restaurant Matsuzaka in Arnhem

Matsuzaka Japanese Restaurant is gevestigd in Arnhem, Nederland, op Steenstraat 40, 6828CL. Helaas zijn ze gesloten van 14-08-2023 tot en met 29-08-2023, maar ze zullen weer openen op woensdag 30-08-2023. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 16:00 uur, behalve op dinsdag, wanneer ze gesloten zijn. Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden geplaatst via het nummer 026 446 0867. Op hun menu staan heerlijke Japanse gerechten. Dus als je zin hebt in Japanse keuken, kun je bij Matsuzaka terecht op Steenstraat 40.

Wil je weten wat Japans Restaurant Matsuzaka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Japans Restaurant Matsuzaka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Japans Restaurant Matsuzaka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Japans Restaurant Matsuzaka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Japans Restaurant Matsuzaka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Japans Restaurant Matsuzaka

Bezoekers bekeken ook