Jannij’s nails & beauty

Jannij’s nails & beauty is een Nagelstudio gelegen aan Zeevaart 197 in Arnhem.

Meer informatie over Jannij’s nails & beauty in Arnhem

Bij Jannij's Nails & Beauty kunt u terecht voor de beste zorg voor uw handen en voeten. Ze bieden verschillende mogelijkheden om uw nagels een nieuwe look te geven of op te frissen. Daarnaast kunt u ook langskomen voor een manicure of pedicure. Volg Jannij's Nails & Beauty op social media om op de hoogte te blijven van acties, events en kortingen. Ze plaatsen regelmatig het laatste werk op Facebook en Instagram. Als u geen Facebook of Instagram heeft, kunt u de slideshow bekijken om een idee te krijgen van hun werk. Neem contact op om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Jannij’s nails & beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jannij’s nails & beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jannij’s nails & beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jannij’s nails & beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Jannij’s nails & beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jannij’s nails & beauty

Bezoekers bekeken ook