Jacobsz Sportmassage

Jacobsz Sportmassage is een Sportmasseur gelegen aan Eernewoudeweg 20 in Arnhem.

Meer informatie over Jacobsz Sportmassage in Arnhem

Bij Jacobsz Sportmassage kun je altijd een behandeling vinden die bij jou past. Daarnaast krijg je een gratis behandeling bij het boeken van 10 behandelingen. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, zoals Myofascial Triggerpoint therapie, Gua Sha, Dry cupping, Sportmassage en Zheng Gu - Bone Setting. Ook worden er premium, supreme en royal service behandelingen aangeboden van respectievelijk 1 uur, 1,5 uur en 2 uur. Klanten zijn erg tevreden over de diensten van Jacobsz Sportmassage. Rolf Bouman, een health coach en bewegingswetenschapper/sportfysiotherapeut, beveelt Howy aan omdat hij altijd goed aanvoelt waar de grootste spanningspunten zitten en met verfijnde massagetechnieken de spanning effectief weet weg te werken. Rolf Oostenbrink, een andere klant, is zeer tevreden over de vriendelijkheid en de tijd die Howy neemt voor de behandelingen. Hij voelt zich na de massage altijd weer fit en beter. Brenda Roijendijk-Beenhakker is ook erg tevreden en raadt anderen aan om eens langs te gaan bij Jacobsz Sportmassage.

Wil je weten wat Jacobsz Sportmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jacobsz Sportmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jacobsz Sportmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jacobsz Sportmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Jacobsz Sportmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jacobsz Sportmassage

Bezoekers bekeken ook