ISVA

ISVA is een Sportclub gelegen aan Sweelincklaan 13 in Arnhem.

Meer informatie over ISVA in Arnhem

ISVA is de afkorting voor Invaliden Sportvereniging Arnhem en omstreken. De vereniging is er voor mensen met een beperking die willen sporten. ISVA werkt samen met andere sportverenigingen en sportbonden om ervoor te zorgen dat sporters zich thuis voelen bij een vereniging. De vereniging is gevestigd in Arnhem en biedt sportaanbod aan in Arnhemse accommodaties. Als je geïnteresseerd bent in het sportaanbod van ISVA, kun je contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende sport of met het secretariaat. De vereniging heeft beperkte mogelijkheden voor ondersteuning bij het aan- en uitkleden, dus is het verstandig om vooraf te overleggen als je meer hulp nodig hebt. Daarnaast is er een nieuw bestuurslid, Mehtap Ocek, die als aspirant voorzitter zal functioneren. De opbrengst van de sponsorweek was 911 euro en de vereniging verwelkomt ook een nieuwe secretaris, Jopie Furtjes. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-51030376 of mailen naar isva.secretaris@gmail.com.

Wil je weten wat ISVA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ISVA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ISVA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ISVA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar ISVA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ISVA

Bezoekers bekeken ook