Isa Home Spa

Isa Home Spa is een Massagetherapeut gelegen aan Burgemeester Matsersingel 200 in Arnhem.

Meer informatie over Isa Home Spa in Arnhem

Isa heet je welkom in haar praktijk voor waxen en massages in Arnhem. Ze biedt behandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen om te ontspannen en in verbinding te komen met jezelf. Ze biedt verschillende soorten massages aan, zoals een ontspanningsmassage en een deep tissue massage. Daarnaast biedt ze ook waxbehandelingen aan, waarbij je kunt kiezen voor het waxen van verschillende delen van het lichaam, zoals de borst, rug, billen en de gehele schaamstreek. Isa werkt vanuit compassie en een holistische visie, met aandacht voor de diverse lagen in jou, je lichaam, je geest, emoties, relaties en zingeving. Ze biedt ook verschillende arrangementen aan en heeft een webshop waar je producten kunt kopen om thuis te genieten van een momentje voor jezelf. Je kunt contact opnemen met Isa via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Isa Home Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Isa Home Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Isa Home Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Isa Home Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Isa Home Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Isa Home Spa

Bezoekers bekeken ook