iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken

iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Johan de Wittlaan 11 in Arnhem.

Meer informatie over iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken in Arnhem

Vanochtend ging mijn nieuwe iPhone 13 niet aan, dus ik ging naar de telefoonwinkel in Arnhem. Daar werd ik vriendelijk geholpen en binnen 1 minuut kreeg de medewerker de telefoon aan de praat. Ik ben erg dankbaar en raad deze winkel zeker aan. Een andere klant had zijn iPad laten repareren bij dezelfde winkel en was ook zeer tevreden. Het glas van de iPad was kapot, maar binnen 2 uur was de reparatie al klaar. De service was top en hij beveelt de winkel aan iedereen aan. Er waren ook andere positieve ervaringen van klanten die hun telefoon of tablet hadden laten repareren in de winkel. De medewerkers waren vriendelijk, snel en deskundig. Ook de prijs was goed. Kortom, het is een winkel met ouderwetse persoonlijke service.

Wil je weten wat iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iPhone HTC Samsung gsm scherm reparatie Arnhem Telefoonmaken

Bezoekers bekeken ook