Instituut Menz

Instituut Menz is een Schoonheidssalon gelegen aan Pontanuslaan 108 in Arnhem.

Meer informatie over Instituut Menz in Arnhem

In dit artikel worden verschillende contactinformatie en data vermeld voor evenementen en opleidingen van Instituut Menz. Het begint met een aankondiging voor een evenement genaamd "Voorbij het ego" dat zal beginnen op 4 november 2023. Daarna wordt er vermeld dat er op 8 november een NLP informatieavond zal plaatsvinden en op 12 januari 2024 een NLP Practitioneropleiding begint. Verder wordt er aangekondigd dat er op 19 t/m 21 januari 2024 een Mindfulness Presence retraite met stiltetijd zal zijn. Vervolgens worden de contactgegevens van Instituut Menz vermeld, inclusief algemeen adres in Arnhem, bezoekadres voor oriëntatiegesprekken in Arnhem en bezoekadres voor NLP coachgesprekken in Nijmegen. Het artikel eindigt met het vermelden dat Instituut Menz bereikbaar is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en dat ze graag persoonlijk telefonisch of via e-mail bereikbaar zijn.

Wil je weten wat Instituut Menz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Instituut Menz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Instituut Menz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut Menz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Instituut Menz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Instituut Menz

Bezoekers bekeken ook