Instituut Mademoiselle

Instituut Mademoiselle is een Schoonheidssalon gelegen aan Loppersumhof 102 in Arnhem.

Meer informatie over Instituut Mademoiselle in Arnhem

Als schoonheidsspecialiste draait alles bij ons om jou: jouw behoeften, verwachtingen en vooral hoe wij die kunnen overtreffen. Ons doel is om het mooiste in jezelf naar boven te halen. Ons instituut legt de nadruk op het leveren van unieke service en professionaliteit in de beauty branche. We willen vrouwen helpen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag mooi uit te zien met natuurlijk ogende permanente make-up, permanente ontharing, huidverbeterende behandelingen, anti-age behandelingen voor het gezicht en ontspannende massages. We werken samen met zorgverzekeraars zodat bepaalde behandelingen vergoed kunnen worden. We zijn ook trots op onze natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit waarmee je de beste resultaten kunt bereiken. Onze schoonheidsspecialisten bepalen welke producten het beste bij je huid passen en welke behandeling het meest geschikt is. We bieden verschillende top behandelingen aan, zoals permanente make-up voor de wenkbrauwen, laserontharing, brazilian wax, huidbehandelingen voor mannen en de Huidverbetering Absolution Mademoiselle. Daarnaast hebben we ook cadeaubonnen beschikbaar voor wie op zoek is naar het perfecte geschenk. We hechten veel belang aan hoogwaardige natuurlijke producten en hebben zelfs een product van de maand, L'Addiction, een combinatie van 27 biologische en natuurlijke oliën en bloemextracten. Tot slot zijn we toegewijd aan jouw veiligheid in de salon en kun je ons volgen op sociale media voor meer informatie en.

Wil je weten wat Instituut Mademoiselle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Instituut Mademoiselle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Instituut Mademoiselle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut Mademoiselle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Instituut Mademoiselle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Instituut Mademoiselle

Bezoekers bekeken ook