Installatietechniek STB

Installatietechniek STB is een Elektrotechnisch installatiebedrijf gelegen aan Nachtschade 108 in Arnhem.

Meer informatie over Installatietechniek STB in Arnhem

Installatietechniek STB is een bedrijf dat gespecialiseerd is in installatie, onderhoud en reparatie van leidingwerk, CV-installaties en elektra. Ze bieden ook een eenmalige onderhoudsbeurt voor CV-ketels aan voor €100. Het bedrijf heeft verschillende kwaliteiten, zoals veelzijdigheid, kleinschaligheid en korte lijnen. Klanten hebben goede ervaringen met STB, zoals een complete renovatie van de badkamer en toiletruimte zonder verrassingen. Het bedrijf werkt nauw samen met partners en heeft een klantgerichte benadering.

Wil je weten wat Installatietechniek STB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatietechniek STB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatietechniek STB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatietechniek STB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Installatietechniek STB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Installatietechniek STB

Bezoekers bekeken ook