Infomat B.V.

Infomat B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Meander 251 in Arnhem.

Meer informatie over Infomat B.V. in Arnhem

CAS genesisWorld is een complete CRM-oplossing waarmee bedrijven hun klanten en klantinformatie kunnen beheren. Daarnaast biedt Infomat ook geïntegreerde ERP- en DMS-oplossingen. Het ERP-pakket van Infomat, DIMASYS|WKG en DIMASYS|ENT, is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes in verschillende branches. SG Lighting, een Noorse producent van verlichting, heeft over de jaren heen een stabiele groei doorgemaakt en heeft vestigingen in verschillende Europese landen. Resto bouwspecialiteiten heeft met de implementatie van DIMASYS|WKG de klantenservice verbeterd. Infomat heeft als doel om bedrijven te inspireren en te ondersteunen met hun business software. Benieuwd naar meer diensten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontdek meer.

Wil je weten wat Infomat B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infomat B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infomat B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infomat B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Infomat B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infomat B.V.

Bezoekers bekeken ook