INECO

INECO is een IT-consultancy gelegen aan Mooieweg 184 in Arnhem.

Meer informatie over INECO in Arnhem

INECO is een ICT-adviesbureau dat gespecialiseerd is in HCL Notes en HCL Domino. Ze hebben ook ervaring met andere programmeertalen en zijn bekend met Agile werken. INECO biedt consultancydiensten, waarbij ze advies geven over informatietechnologie en rekening houden met de doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast kunnen ze ook helpen met ontwikkeling van applicaties en het beheer van HCL Notes werkplekken en HCL Domino servers. Ze bieden ook support en hebben een HCL Notes Support Contract. INECO is een geregistreerd IBM en HCL Business Partner en is verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid. De contactpersoon is Marcel Rothuizen en hun adresgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat INECO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van INECO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij INECO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je INECO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar INECO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. INECO

Bezoekers bekeken ook