Indoor Ski Arnhem

Indoor Ski Arnhem is een Indoorskibaan gelegen aan Olympus 29 in Arnhem.

Meer informatie over Indoor Ski Arnhem in Arnhem

Indoor Ski Arnhem biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, skilessen, kinderfeestjes en meer. Ze zijn op zoek naar nieuwe skileraren en bieden zowel individuele lessen als lessen voor groepen aan. Daarnaast zijn er video's beschikbaar om een indruk te krijgen van de faciliteiten en er is een virtuele tour beschikbaar om alvast een kijkje te nemen in het pand. De prijzen voor de lessen variëren afhankelijk van het seizoen en er is een reserveringsformulier beschikbaar op de website. Het skiseizoen is het hele jaar geopend, maar de openingstijden variëren, dus het is aan te raden om contact op te nemen voor meer informatie. Indoor Ski Arnhem is ook genomineerd voor de beste indoor skibaan van Nederland en België.

Wil je weten wat Indoor Ski Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indoor Ski Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indoor Ski Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indoor Ski Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Indoor Ski Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indoor Ski Arnhem

Bezoekers bekeken ook