in & outdoor Sport

in & outdoor Sport is een Sportclub gelegen aan Hendrik Pieter Marchantstraat 62 in Arnhem.

Meer informatie over in & outdoor Sport in Arnhem

In & Outdoor Sport Arnhem biedt verschillende sporten aan, zoals pilates, yoga, hardlopen, natuurwandelen en powerwalking. De sporters komen graag terug omdat het gezellig is en ze elkaar kunnen stimuleren. Je kunt kiezen tussen een maandelijks abonnement voor €40,- of een strippenkaart voor 10 lessen. Daarnaast werkt In & Outdoor Sport samen met verschillende organisaties, zoals Uniek Sporten en de stichting Tegenkracht. Ook bieden ze zakelijke clinics aan. Daarnaast is Doremieke Kuijsten, de oprichtster van In & Outdoor Sport, een Mindfulness Based Cognitive Therapeut in wording en kan ze begeleiding bieden voor mensen die gevoelig zijn voor depressie, eenzaamheid of chronische vermoeidheid.

Wil je weten wat in & outdoor Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van in & outdoor Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij in & outdoor Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je in & outdoor Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar in & outdoor Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. in & outdoor Sport

Bezoekers bekeken ook