In de handen van

In de handen van is een Schoonheidssalon gelegen aan Slaperdijk 6 in Arnhem.

Meer informatie over In de handen van in Arnhem

Welkom bij Schoonheidssalon Arnhem, waar je kunt genieten van ontspanning en een hoog kwaliteitsniveau. De salon biedt behandelingen zoals pedicure, manicure en Lashlift, en maakt gebruik van exclusieve merkproducten zoals Sothys. De eigenaresse, Sharon Budding, is een gespecialiseerd schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring. De salon is gevestigd in Arnhem en staat bekend om haar resultaat, ontspanning en tevreden klanten. De salon begon kleinschalig, maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele plek waar klanten kwaliteit en professionaliteit waarderen. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals gezichtsbehandelingen, lash lift, harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, en manicure. Bij elke behandeling staat persoonlijke aandacht en ontspanning centraal.

Wil je weten wat In de handen van verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In de handen van of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In de handen van? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In de handen van het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar In de handen van reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In de handen van

Bezoekers bekeken ook