In 2 Beauty

In 2 Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Betuwse Kwets 3 in Arnhem.

Meer informatie over In 2 Beauty in Arnhem

In2beauty is een instituut voor huidverbetering dat zich richt op het verbeteren van de huid met behulp van natuurlijke materialen. Ze werken volgens de laatste technieken en zetten de huid aan het werk terwijl de klant ontspant. Daarnaast bieden ze behandelingen zoals Nimue behandelingen, wimper extensions, Fusion Micro needling en semi permanente make-up om de moderne vrouw met een druk leven te ontzorgen. Bij in2beauty kan je terecht voor natuurlijke wenkbrauwen en eyeliners door middel van verschillende technieken. Het instituut heeft jarenlange ervaring en gelooft in het activeren van de huid van binnenuit. Ze werken met de producten van Nimue en zijn Anbos geregistreerd. In2beauty is geopend van maandag tot en met woensdag en op vrijdag, en je kunt een afspraak maken via telefoon, e-mail of Whatsapp.

Wil je weten wat In 2 Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In 2 Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In 2 Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In 2 Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar In 2 Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In 2 Beauty

Bezoekers bekeken ook