Ilka's salon

Ilka's salon is een Kapper gelegen aan Oudenboschstraat 176 in Arnhem.

Meer informatie over Ilka's salon in Arnhem

Ilka's is een specialist in zowel cosmetische PMU als medische pigmentatie, waaronder het verwijderen en corrigeren van foute PMU en het verbeteren van littekens. Voor cosmetische PMU behandelingen, zoals Powder Brows en Eyeliner, kunnen speciale wensen besproken worden. Ilka streeft ernaar om PMU zo natuurlijk mogelijk te laten ogen, zodat het een aanvulling is op het gelaat. Ook biedt ze medische PMU behandelingen, zoals Areola Pigmentatie en Litteken Camouflage, om mensen te helpen zich verzekerd en vertrouwd te voelen in hun lichaam. Ilka's motivatie hiervoor komt voort uit haar eigen ervaring met dikkedarmkanker en de wens om vrouwen die een strijd hebben geleverd iets van zichzelf terug te geven. Je kunt Ilka vinden in Arnhem en haar openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Ilka's salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilka's salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilka's salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilka's salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ilka's salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilka’s salon

Bezoekers bekeken ook