IKUU

IKUU is een Softwarebedrijf gelegen aan Velperweg 148 in Arnhem.

Meer informatie over IKUU in Arnhem

IKUU is een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van efficiënte websites, apps en dataplatforms. Met een goed vindbare website genereer je meer leads en conversies. Daarnaast helpt IKUU ook bij het verzamelen en combineren van marketing- en salesdata, zodat je deze kunt analyseren en optimaliseren voor betere resultaten. IKUU staat bekend om het neerzetten van unieke websites die perfect aansluiten bij het verhaal en de doelgroep van het bedrijf. Naast websites biedt IKUU ook apps en een dataplatform aan, waarbij alle marketingtools samenkomen op één platform. Met deze producten kun je campagnes monitoren, klanten leren kennen, trends ontdekken en doelgerichte boodschappen versturen. Klanten van IKUU zijn onder andere ECS International, IBM, Consellium, Cisco en Micro Focus. Benieuwd hoe IKUU jouw organisatie kan helpen? Vraag dan een demo aan en ontdek de kracht van IKUU.

Wil je weten wat IKUU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IKUU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKUU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKUU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar IKUU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IKUU

Bezoekers bekeken ook