ICTlogix

ICTlogix is een Softwarebedrijf gelegen aan Zevenbladstraat 27 in Arnhem.

Meer informatie over ICTlogix in Arnhem

Samen met onze partners geloven wij in samenwerking, houden wij van technologie en zijn wij enthousiast over het oplossen van complexe technische uitdagingen. Met onze vaardigheden, expertise, werkmethode en netwerk van professionals zijn wij ervan overtuigd dat we de juiste oplossingen kunnen vinden en implementeren voor uw bedrijf. Wilt u een gesprek om de mogelijkheden voor uw project te bespreken? Laten we elkaar ontmoeten! Wij kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van uw gewenste Azure-infrastructuur voor uw organisatie of softwareoplossingen voor uw bedrijf. Onze softwareontwikkelingsprocessen zijn geïntegreerd met continue integratie en automatisering met DevOps en Azure-services. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het implementeren van complexe en gedistribueerde software- en infrastructuuroplossingen die voldoen aan uw zakelijke behoeften. Heeft u behoefte aan gekwalificeerde professionals op het gebied van softwareontwikkeling? Wij kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van een extern team van professionals dat past bij de vereiste vaardigheden voor uw projecten. Wij geloven in Microservice-architecturen en kunnen u oplossingen bieden voor het opzetten van efficiënte, schaalbare en gedistribueerde services voor uw bedrijf. Voor onze backend- en services-oplossingen zijn wij voornamelijk gericht op het .NET Framework en .NET Core. Voor onze schaalbare en responsieve frontend-oplossingen ontwikkelen wij voornamelijk met Angular.

Wil je weten wat ICTlogix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICTlogix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICTlogix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICTlogix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar ICTlogix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICTlogix

Bezoekers bekeken ook