ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى

ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى is een Moskee gelegen aan Groningensingel 1191 in Arnhem.

Meer informatie over ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى in Arnhem

Broeders en zusters, Nour Al Houda veroordeelt zinloos geweld en haat en roept op tot rechtvaardigheid. Ze spreken zich uit tegen het leed dat de Palestijnen momenteel treft en roepen op tot actie. Israël schendt systematisch het internationaal recht en de grondrechten van de Palestijnen, wat neerkomt op oorlogsmisdaden. Artsen zonder Grenzen en Oxfam Novib bevestigen de humanitaire crisis en gezondheidscrisis in Gaza. Amnesty International concludeert dat Israël zich schuldig maakt aan apartheid tegen Palestijnen. Nour Al Houda vraagt de internationale gemeenschap en de VN-Veiligheidsraad om deze gruweldaden te veroordelen en te sanctioneren. Ze vragen om vrede en kracht voor de Palestijnen en organiseren een inzamelingsactie voor de slachtoffers in Gaza.

Wil je weten wat ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICC Nour Al Houda-مسجد نور الهدى

Bezoekers bekeken ook