Ibrahim Hairstyling

Ibrahim Hairstyling is een Kapper gelegen aan Volkerakstraat 18 in Arnhem.

Meer informatie over Ibrahim Hairstyling in Arnhem

Ibrahim Hair Styling Salon is een trendy en stijlvolle salon, eigendom van Ibrahim Jalloh. De salon is gevestigd in het nieuwe, intieme, ontspannen en handige Arnhem Presikhaaf gebied, net ten zuiden van het Presikhaaf Marktcentrum. Onze klanten zijn onder andere veel HAN-medewerkers en studenten, evenals professionals in heel Arnhem, Nijmegen en de omliggende gebieden. Ibrahim heeft zelfs een klant die helemaal uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht komt, zo goed is hij. We bieden een breed scala aan salon- en spa-diensten voor mannen en vrouwen, waaronder knippen, haarverzorging, gezichtsbehandelingen, make-overs, massages, bruidsmake-up, bruidegommake-up en persoonlijke styling. We gebruiken hoogwaardige producten en bieden verschillende pakketten aan, waaronder haar spa, knippen, gezichtsbehandelingen, waxen, make-up, haarkleuring, manicure en pedicure. Onze klanten zijn zeer tevreden en zelfs modellen en ontwerpers hebben positieve ervaringen met onze salon. We hebben ook een galerij met ons werk en bieden de mogelijkheid om contact met ons op te nemen voor vragen of feedback.

Wil je weten wat Ibrahim Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ibrahim Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ibrahim Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ibrahim Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ibrahim Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ibrahim Hairstyling

Bezoekers bekeken ook