Huisartspraktijk Lindhout

Huisartspraktijk Lindhout is een Huisarts gelegen aan Driemondplein 2A in Arnhem.

Meer informatie over Huisartspraktijk Lindhout in Arnhem

Het Doktershuis is geopend voor nieuwe inschrijvingen voor patiënten die in het postcodegebied met postcodenummer 6842 t/m 6846 wonen. Er is een nieuwsbericht over de griepprik op woensdag 11 oktober, waarvoor patiënten een uitnodiging per post zullen ontvangen. Er wordt ook een informatieavond georganiseerd over positieve gezondheid op 31 oktober 2023. Verder wordt er vermeld dat er in Nederland steeds vaker Aziatische tijgermuggen worden ontdekt. De medewerkers van Het Doktershuis worden ook genoemd, evenals de adresgegevens en openingstijden van de praktijk. Als laatste wordt er informatie gegeven voor patiënten die twijfelen of ze naar de huisarts moeten.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Lindhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Lindhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Lindhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Lindhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Huisartspraktijk Lindhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Lindhout

Bezoekers bekeken ook