House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist

House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist is een Schoonheidssalon gelegen aan Boulevard Heuvelink 28A in Arnhem.

Meer informatie over House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist in Arnhem

Sinds augustus 2021 heeft Lizzy het stokje overgenomen van Valerie en gaat Petit Spa verder als House of Skin (– by Petit Spa). Naast de naamswijziging is ook het nodige veranderd aan het aanbod van behandelingen. Er zijn meerdere behandelingen toegevoegd in het aanbod en daarom wordt er een duidelijke splitsing gemaakt tussen ontspanning en verbetering. Het doel van House of Skin is oprechte en eerlijke huidverbetering. Het adres van House of Skin is Boulevard Heuvelink 28a, 6828 KR Arnhem. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 026-4457577 en e-mailadres info@petitspa.nl. De openingstijden zijn maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar House of Skin by Petit Spa - Schoonheidsspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Skin by Petit Spa – Schoonheidsspecialist

Bezoekers bekeken ook