Hotel Modez

Hotel Modez is een Hotel gelegen aan Elly Lamakerplantsoen 4 in Arnhem.

Meer informatie over Hotel Modez in Arnhem

Hotel Modez is een gezellig en trendy hotel gelegen in het sfeervolle centrum van Arnhem. Het hotel is ontworpen door modeontwerpers en vormgevers en biedt individueel ingerichte kamers met moderne voorzieningen. Hotel Modez is geschikt voor zowel zakelijke als vrijetijdsverblijven. Daarnaast biedt het hotel diverse arrangementen, zoals het Vriendinnen arrangement en het Ouder en Kind arrangement. Het hotel heeft ook een trendy restaurant genaamd Café Caspar. Hotel Modez staat bekend om zijn unieke design en gezellige sfeer. Neem contact op met de receptie voor meer informatie over de beschikbaarheid van specifieke kamers.

Wil je weten wat Hotel Modez verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Modez of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Modez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Modez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Hotel Modez reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Modez

Bezoekers bekeken ook