Horsesolutions

Horsesolutions is een Sportclub gelegen aan Harderwijkerweg 2 in Arnhem.

Meer informatie over Horsesolutions in Arnhem

Bij Horsesolutions wordt op een kleinschalige stal persoonlijke aandacht gegeven aan zowel mens als paard. Ze bieden verschillende paardenactiviteiten aan, zoals rijlessen, clinics, workshops en zomerponykampen. Ze werken met de kernwoorden vertrouwen, ontwikkeling, plezier en jezelf zijn. Als je problemen hebt in de training van je paard, moeite hebt met grote groepslessen of zelf vastloopt in je houding en zit, kan Horsesolutions je helpen. Ze geloven dat werken met paarden draait om de driehoeksverhouding tussen paard, ruiter/begeleider en instructeur. Ze combineren verschillende methoden zoals Centered Riding, klassieke rijkunst en Natural Horsemanship. Daarnaast wordt het welzijn van het paard vooropgesteld en wordt er gebruik gemaakt van lichaamstaal en andere materialen zoals trainingshalsters, hindernisbalken en grondoefeningen.

Wil je weten wat Horsesolutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horsesolutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horsesolutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horsesolutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Horsesolutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horsesolutions

Bezoekers bekeken ook