Hockeyclub HCM Arnhem

Hockeyclub HCM Arnhem is een Hockeyclub gelegen aan Drielsedijk 17-E in Arnhem.

Meer informatie over Hockeyclub HCM Arnhem in Arnhem

Over een paar dagen is het zover: de grote wedstrijd waar het hele seizoen naartoe is getraind. Ondanks de goede voorbereiding kan de spanning oplopen, zowel bij het kind als bij de ouder. Gelukkig komt er ook ander nieuws: De Grote Clubactie gaat weer van start! Alle spelers onder de 12 jaar krijgen komende week hun verkoopboekje en een uitleg per mail. Daarnaast staan er ook wedstrijden op de agenda, zoals Heren 1 tegen Sint Oedenrode om 14:45 en Dames 1 tegen Hockey Club Twente om 12:45. Naast trainingen en wedstrijden organiseert HCM regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud.

Wil je weten wat Hockeyclub HCM Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hockeyclub HCM Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hockeyclub HCM Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub HCM Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Hockeyclub HCM Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hockeyclub HCM Arnhem

Bezoekers bekeken ook