Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is een Sportschool gelegen aan Velperweg 27 in Arnhem.

Meer informatie over Het Sportlokaal in Arnhem

Het Sportlokaal is een sympathieke sportschool in Arnhem met een gevarieerd aanbod aan trainingen. Ze bieden persoonlijke small group lessen waarbij iedereen op zijn eigen niveau wordt gewaardeerd. Geen rijen met cardio apparatuur, maar bokszaktraining, crossgym, pilates, yoga en nog veel meer. Daarnaast bieden ze ook Personal Training aan. Het Sportlokaal bevindt zich dichtbij het centrum van Arnhem en heeft voldoende parkeergelegenheid. Je kunt een proefles boeken of langskomen bij Het Sportlokaal aan de Velperweg 27. Het is een no-nonsense sportschool met een prettige sfeer.

Wil je weten wat Het Sportlokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Sportlokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Sportlokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Sportlokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Het Sportlokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Sportlokaal

Bezoekers bekeken ook