Het Arnhemse Bakkertje

Het Arnhemse Bakkertje is een Bakkerij gelegen aan Ruiterstraat 37 in Arnhem.

Meer informatie over Het Arnhemse Bakkertje in Arnhem

Het Arnhemse Bakkertje is een authentieke broodbakkerij in Arnhem, opgericht in 1904. Het brood wordt nog steeds gebakken op een stenen ovenvloer, wat zorgt voor een heerlijke smaak en een krokante korst. Wat deze bakkerij uniek maakt, is dat bijna al het brood nog met de hand wordt verwerkt en gevormd door de bakkers, die elke nacht met veel passie werken. Het assortiment bestaat uit ongeveer 70 verschillende soorten brood die in de loop der jaren zijn ontwikkeld. Het brood wordt minimaal 1 dag gerijst, waardoor het meer smaak opbouwt. Er wordt veel gewerkt met desem, dat elke dag opnieuw wordt opgestart met "moederdeeg" vermengd met bloem en water. Het doel van de bakkerij is om de broden zo puur en gezond mogelijk te houden, zonder onnodige E-nummers. De contactgegevens van Het Arnhemse Bakkertje zijn Ruiterstraat 37, 6811 CP Arnhem, telefoonnummer 026 442 2972, e-mailadres info@hetarnhemsebakkertje.nl, KVK-nummer 67370195, en BTW-nummer NL856952965B01 voor horecaondernemingen.

Wil je weten wat Het Arnhemse Bakkertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Arnhemse Bakkertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Arnhemse Bakkertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Arnhemse Bakkertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Het Arnhemse Bakkertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Arnhemse Bakkertje

Bezoekers bekeken ook