Henk Wubs

Henk Wubs is een Management-consultant gelegen aan Emily Brontësingel 29 in Arnhem.

Meer informatie over Henk Wubs in Arnhem

De enorme stroom aan beschikbare data en snelle technologische ontwikkelingen bieden eindeloze mogelijkheden voor digitale dienstverlening. Parell biedt advies op maat en praktische ondersteuning aan organisaties in de zorg, het onderwijs, de overheid en de semioverheid. Verandering in deze sectoren vraagt om een andere manier van organiseren, een multidisciplinaire aanpak en out of the box-denken. Parell zet zich in voor maatschappelijke impact en wil organisaties helpen bij de noodzakelijke verandering. Dit kan alleen bereikt worden wanneer er sprake is van een breed draagvlak binnen een organisatie en wanneer medewerkers zich kunnen identificeren met het gestelde doel. Parell benadert elke uitdaging vanuit verschillende aspecten, zoals de organisatie, de medewerkers, de processen en technische aspecten.

Wil je weten wat Henk Wubs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk Wubs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk Wubs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk Wubs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Henk Wubs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk Wubs

Bezoekers bekeken ook