Healthclub Heijenoord

Healthclub Heijenoord is een Sportschool gelegen aan Amsterdamseweg 107 in Arnhem.

Meer informatie over Healthclub Heijenoord in Arnhem

Healthclub Heijenoord is een sportschool in Arnhem en omgeving waar je terecht kunt voor fitness en groepslessen. De sportschool biedt professionele begeleiding en heeft verschillende ruime fitnessruimtes. Klanten zijn erg tevreden en roemen de vriendelijke eigenaar en het personeel, de mooie apparaten, de groepslessen en de goede prijzen. Healthclub Heijenoord heeft verschillende abonnementen, waarbij onbeperkt fitness, kinderoppas, gebruik van de sauna, groepslessen en een inbody meting zijn inbegrepen. Daarnaast biedt de sportschool ook personal training aan en kunnen trainers helpen bij het oppakken van sporten na een blessure. Ook zijn er diverse groepslessen beschikbaar, zoals Bodypump, Zumba, Yoga en Judo. Een dagpas is beschikbaar om de sportschool uit te proberen.

Wil je weten wat Healthclub Heijenoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthclub Heijenoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthclub Heijenoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthclub Heijenoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Healthclub Heijenoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthclub Heijenoord

Bezoekers bekeken ook