Havenmeester

Havenmeester is een Afhaalrestaurant gelegen aan Nieuwe Kade 25 in Arnhem.

Meer informatie over Havenmeester in Arnhem

Havenmeester is een gezellig zaakje aan de Rijn dat heerlijke broodjes, tosti's, sapjes en koffie serveert. Sinds 2014 maken ze alles vers terwijl je wacht. Nu bieden ze ook de mogelijkheid om je favoriete broodjes een dag van te voren online te bestellen en te betalen, zodat je ze alleen nog maar hoeft op te halen. Tosti's moeten wel op de dag zelf gebeld worden, omdat ze warm het lekkerst zijn. Bij Havenmeester kan je ook genieten van vers geperst sap, de lekkerste koffie en bijzondere frisdranken uit de koeling. Het is de perfecte plek om te relaxen met vrienden en familie en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Wil je weten wat Havenmeester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havenmeester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havenmeester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havenmeester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Havenmeester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havenmeester

Bezoekers bekeken ook