HAN - Sport en Bewegen - Papendal

HAN - Sport en Bewegen - Papendal is een Beroepsonderwijs gelegen aan Papendallaan 51 in Arnhem.

Meer informatie over HAN - Sport en Bewegen - Papendal in Arnhem

Bij de HAN kun je terecht voor allerlei soorten opleidingen, van deeltijd en master tot cursussen en trainingen. Ook als je van het mbo naar het hbo wilt doorstromen, kun je hier terecht. Tijdens je studie kun je je voorbereiden op je nieuwe studie en kun je meer informatie vinden op de Open Dag. Hier kun je rondlopen, vragen stellen aan studenten en docenten en voorlichtingen bijwonen over studiekeuze, het mbo en studiefinanciering. Als je nog vragen hebt, kun je kijken op de FAQ-pagina of contact opnemen met de HAN.

Wil je weten wat HAN - Sport en Bewegen - Papendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAN - Sport en Bewegen - Papendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAN - Sport en Bewegen - Papendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAN - Sport en Bewegen - Papendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar HAN - Sport en Bewegen - Papendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAN – Sport en Bewegen – Papendal

Bezoekers bekeken ook