hairstudio Herma

hairstudio Herma is een Kapper gelegen aan Klapbrug 91 in Arnhem.

Meer informatie over hairstudio Herma in Arnhem

Herma Boekholt is een hairstyliste die met veel passie haar klanten advies geeft over knippen en kleuren, zodat ze elke dag van zichzelf kunnen genieten. Ze is recentelijk verhuisd van Rijkerswoerd naar Schuytgraaf in Arnhem en werkt nu vanuit huis en komt ook aan huis. Ze blijft zichzelf bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Je kunt een afspraak maken door haar te bellen of een e-mail te sturen. Daarnaast maakt haar website gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat hairstudio Herma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hairstudio Herma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hairstudio Herma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hairstudio Herma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar hairstudio Herma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hairstudio Herma

Bezoekers bekeken ook