Haarstudio 3000

Haarstudio 3000 is een Kapper gelegen aan Rijnstraat 8 in Arnhem.

Meer informatie over Haarstudio 3000 in Arnhem

Haarstudio 3000 is een trendy kapper in het centrum van Arnhem. Ze hebben als passie om uw haar prachtig te verzorgen, zodat u blij de zaak verlaat. Ze bieden kleurbehandelingen aan voor zowel dames als heren en kinderen. U kunt een afspraak maken via hun boekingsprogramma of door te bellen of te mailen. Klanten zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de top service van de kapper. Er zijn ook positieve reacties over de kleurspecialisten. U kunt gemakkelijk een online afspraak maken via het boekingsysteem of via WhatsApp. De openingstijden en veelgestelde vragen zijn te vinden op de website. U kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.

Wil je weten wat Haarstudio 3000 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio 3000 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio 3000? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio 3000 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Haarstudio 3000 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio 3000

Bezoekers bekeken ook