Haar Van Toonen

Haar Van Toonen is een Kapper gelegen aan Klarendalseweg 189 in Arnhem.

Meer informatie over Haar Van Toonen in Arnhem

Haar van Toonen is een kapsalon gevestigd in het Modekwartier van Arnhem. Evert-Jan Toonen is al meer dan 30 jaar werkzaam als kapper en is de eigenaar van de salon. Hij is een professional die zich richt op het creëren van mooi haar en volgt daarom jaarlijks nationale en internationale cursussen om up-to-date te blijven. De salon staat bekend om de kwaliteit, het advies en de persoonlijke aandacht die zij bieden. Ze werken met hoogwaardige producten, zoals Z.One Concept uit Italië, dat een compleet assortiment aanbiedt op het gebied van kleuring, verzorging, styling en finishing. Daarnaast hebben ze ook een assortiment aan mannenproducten van het merk Depot. De salon is open op bepaalde dagen en werkt uitsluitend op afspraak. De prijzen variëren, met knipbehandelingen voor dames vanaf € 53,50 en voor heren vanaf € 47,-. Kleuren begint vanaf € 57,50.

Wil je weten wat Haar Van Toonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar Van Toonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar Van Toonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar Van Toonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Haar Van Toonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar Van Toonen

Bezoekers bekeken ook