Gymnastics Center Arnhem

Gymnastics Center Arnhem is een Turncentrum gelegen aan Beukenlaan 3 in Arnhem.

Meer informatie over Gymnastics Center Arnhem in Arnhem

Bij Gymnastics Center Arnhem kun je met passie en plezier turnen. Ze bieden verschillende trainingen aan voor peuters, jeugd, senioren, jong talenten en selectie turnen. Door te turnen haal je alles uit jezelf en verbeter je je lenigheid, kracht en conditie. Je kunt acrobatische elementen leren en je balans en beweegvormen verbeteren. De trainers bij GCA zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring. Enkele voordelen van turnen bij GCA zijn het Nijntje beweegdiploma, de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden op verschillende niveaus en het kleurenturnen waarbij heldere doelen worden gesteld. Het motto van GCA is dat het niet uitmaakt hoe goed je al bent, maar hoe goed je wilt worden. Je kunt een proefles reserveren en contact opnemen met Gymnastics Center Arnhem.

Wil je weten wat Gymnastics Center Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymnastics Center Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymnastics Center Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymnastics Center Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Gymnastics Center Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymnastics Center Arnhem

Bezoekers bekeken ook