Grand Café + Pizzabar La Rocca

Grand Café + Pizzabar La Rocca is een Pizzeria gelegen aan Olympus 3 in Arnhem.

Meer informatie over Grand Café + Pizzabar La Rocca in Arnhem

Pizzabar La Rocca in Arnhem is onderdeel van RijnBoulder, een klim- en bouldercentrum van Mountain Network. Ze bereiden heerlijke pizza's en gerechten met zorg en gebruiken de beste ingrediënten. La Rocca is een gezellig en toegankelijk restaurant in Arnhem zuid, met een houtgestookte pizzaoven als eyecatcher. Ze geloven in verantwoorde voeding en bieden ook voldoende plek om te werken. De pizza's worden gemaakt van Rustica meel uit Milaan en hebben een rijke smaak. Daarnaast serveren ze heerlijke koffie en thee, gebak en REINWATER van de tap. Klanten zijn tevreden over de keuze, prijs-kwaliteitverhouding en service van La Rocca. De openingstijden variëren per dag en het restaurant is gelegen aan Olympus in Arnhem.

Wil je weten wat Grand Café + Pizzabar La Rocca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café + Pizzabar La Rocca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café + Pizzabar La Rocca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café + Pizzabar La Rocca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Grand Café + Pizzabar La Rocca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café + Pizzabar La Rocca

Bezoekers bekeken ook