ODRA Gemeente Arnhem – Beschikking op bezwaar weigering omgevingsvergunning , het realiseren van een dakterras, De Wiltstraat 78 te Arnhem

DeArnhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Arnhem – Beschikking op bezwaar weigering omgevingsvergunning , het realiseren van een dakterras, De Wiltstraat 78 te Arnhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen naar aanleiding van het advies van de beroep en bezwaar commissie en de omgevingsvergunning voor het realiseren van een dakterras, De Wiltstraat 78 te Arnhem alsnog te verlenen. VerleendZaakid: ODRA23AB0695OLO-nummer: 7729969Omschrijving: het realiseren van een dakterrasAdres: De Wiltstraat 78 te ArnhemActiviteiten: Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo) Strijdig gebruik grond/bouww. met RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo)Besluit: Verleend Datum ondertekening: 23-02-2024Datum verzending: 27-02-2024BeroepAls u het met dit besluit niet eens bent, kunt u hiertegen beroep instellen. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Het beroepschrift stuurt u samen met een kopie van dit besluit naar de Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In uw beroepschrift moet u vermelden waarom u het niet eens bent met dit besluit.Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit op bezwaar. Als daar aanleiding voor is, kunt u in een spoedprocedure vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland op genoemd adres. U dient het verzoek schriftelijk in te dienen, samen met het ingediende beroepschrift. Voor meer informatie over de voorlopige voorziening zie: www.rechtspraak.nl.Voor meer informatie over bovengenoemde beschikkingen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00-12:00 uur en 13:00-17:00 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deArnhemgids.nl op 05-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Arnhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deArnhemgids.nl
Redactie deArnhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Arnhem
  2. gmb-2024-99176

Gerelateerde berichten