ODRA Gemeente Arnhem - Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van het pand, Parkstraat 35 te Arnhem

DeArnhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Arnhem - Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van het pand, Parkstraat 35 te Arnhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een ontwerpbesluit hebben opgesteld inzake de volgende aanvraag voor een Omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.Ontwerpbesluit verleendZaakid: ODRA23AB1615Omschrijving: het brandveilig gebruik van het pand Adres: Parkstraat 35 te ArnhemBesluit: ontwerpbeschikkingDatum ondertekening: 12-01-2024Datum verzending: 12-01-2024Inzien De bovengenoemde ontwerpbesluiten in het kader van de uitgebreide procedure met de hierop betrekking hebbende documenten liggen digitaal ter inzage van donderdag 25 januari tot en met 6 maart 2024.Voor meer informatie over bovengenoemde bekendmaking kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.Zienswijze Eventuele zienswijzen op voornoemde ontwerpbesluit dient u binnen de genoemde periode te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem, onder vermelding van het desbetreffende zaaknummer. U kunt ook uw zienswijze mondeling kenbaar maken binnen de genoemde periode. Voor informatie en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl. Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend is bij het uiteindelijke besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deArnhemgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Arnhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deArnhemgids.nl
Redactie deArnhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Arnhem
  2. gmb-2024-33816

Gerelateerde berichten