Get Comfy Jouw huidspecialist

Get Comfy Jouw huidspecialist is een Schoonheidssalon gelegen aan Pels Rijckenstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Get Comfy Jouw huidspecialist in Arnhem

Bij Get Comfy in Arnhem staat persoonlijke aandacht voorop. Ze bieden een scala aan behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen, zoals facials en lichaamsbehandelingen. Ze geloven in het belang van natuurlijke en biologische ingrediënten en werken met hoogwaardige producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en dierproefvrij zijn. Get Comfy biedt ook behandelingen aan voor specifieke huidproblemen, zoals acne, gerstekorrels en roodheid/ontstekingen bij rosacea. Ze hebben onverdeelde aandacht voor de klant en streven naar ontspanning en resultaat. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, met een middagpauze op zaterdag. Het bezoekadres is Pels Rijckenstraat 5 in Arnhem.

Wil je weten wat Get Comfy Jouw huidspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Get Comfy Jouw huidspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Get Comfy Jouw huidspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Get Comfy Jouw huidspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Get Comfy Jouw huidspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Get Comfy Jouw huidspecialist

Bezoekers bekeken ook