Gelukkig Lijf

Gelukkig Lijf is een Personal trainer gelegen aan Snelliusweg 40-16 in Arnhem.

Meer informatie over Gelukkig Lijf in Arnhem

Gelukkig Lijf is een praktijk in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen die zich richt op fysieke en mentale gezondheid. Ze bieden een unieke combinatie van personal training, psychologische begeleiding, leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding. Veel mensen kunnen aanspraak maken op zorgvergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Nikki is een cliënt bij Gelukkig Lijf die gebruik heeft gemaakt van deze combinatie en al ruim 30 kg is afgevallen. De praktijk kijkt naar de mens als geheel en biedt trajecten aan die bestaan uit verschillende componenten, zoals leefstijl, slaapkwaliteit en stress. Er is ook een succesverhaal van Trijntje, die ruim 46 kg is afgevallen. Gelukkig Lijf is gespecialiseerd in personal training, psychologie, leefstijlcoaching en voeding. Ze hebben een team van medewerkers met minimaal een HBO-diploma. De praktijk behandelt verschillende doelen en hulpvragen, vaak in combinatie met personal training, psychologische begeleiding, leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding. Ze bieden ook losse onderdelen aan. Gelukkig Lijf heeft locaties in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen en biedt gratis parkeren, kleedkamers en douches aan. Ze zijn actief op social media en zijn aangesloten bij verschillende organisaties.

Wil je weten wat Gelukkig Lijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelukkig Lijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelukkig Lijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelukkig Lijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Gelukkig Lijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelukkig Lijf

Bezoekers bekeken ook